FC Vaslui poate urca pe locul 5 cu o victorie în fata lui Gaz Metan

0

ciobiFC Vaslui are şansa de a urca pe locul cinci în Liga I, dacă va trece luni seara de Gaz Metan Mediaş, unul dintre adversarii incomozi ai campionatului.

Liviu Ciobotariu vrea să debuteze cu dreptul în acest an în faţa propriilor suporteri. Tehnicianul este convins că FC Vaslui poate cîştiga disputa cu Gaz Metan Mediaş, echipă considerată drept una dintre cele mai incomode din Liga I. Antrenorul galben-verzilor vrea să profite şi de remiza obţinută de Dinamo cu Steaua, pentru a mai urca un loc în clasament.

“E primul joc în faţa propriilor suporteri. Ne dorim să le facem o bucurie şi să cîştigăm acest joc. Ne-am pregătit bine pentru acest meci, sîntem optimişti. Întîlnim un adversar incomod, o echipă care se află la jumătatea clasamentului. Nu va fi un joc uşor. I-am urmărit şi în prima etapă, unde au jucat destul de bine.

Sîntem pregătiţi pentru acest meci, mai ales că jucăm acasă. Vrem să ne consolidăm poziţia în clasament. De ce nu, să mai urcăm un loc. Ne dorim foarte mult victoria şi sînt convins că avem capacitatea să o obţinem”, a spus Liviu Ciobotariu.

Distribuie

Spune-ti opinia

comentarii