Spectacol extraordinar oferit de copii huşeni

0

w560xh316_avatarprichindeiZiua copilului, 1 Iunie, nu putea trece fara a fi sarbatorita si in municipiul Husi, de catre copiii, parintii, dar si cadrele didactice. A fost un spectacol extraordinar organizat de catre Sergiu GAINAdirectorul Casei de Cultura “Alexandru Giugaru” in colaborare cu educatoarele de la toate gradinitele din municipiu. Pe scena de la Cercul Militar, ieri, 1. Iunie, au defilat circa 300 de copilasi. Acest lucru a facut ca sala desi imensa sa se dovedeasca neincapatoare.

A fost un spectacol pe cinste, realizat fara prea mare efort financiar.

Gradinita cu program prelungit. nr. 12 Husi a defilat si ea si nu oricum ci… pe scena Casei Armatei Husi.

Inca de dimineata, cei mici s-au trezit hotarati si dornici de a fi cat mai repede pe scena. Parintii le-au fost alaturi, umpland sala pana la refuz.

“Prima data au intrat pe scena copiii de la grupa mica -, Pinocchio”, care, sub indrumarea doamnelor educatoare Pisaltu Cecilia si Constandache Catalina, au dansat, Ratustele”, intr-o frumoasa armonie de culoare galbena. Au urmat copiii grupei mijlocii care au prezentat dansul, Greierasii si furnicutele”, sub conducerea doamnelor educatoare Turculet Marlena si Maxim Liliana, si au pus in valoare munca acestora. Tot de la aceasta grupa au evoluat doua fetite pline de talent, Mihu Patricia si Marolicaru Alesia, care au cantat, Printesa papusilor”, reusind sa adune ropote de aplauze. Grupele mari, Piticot”, Strumfii”, Albinutele”, sub indrumarea educatoarelor Gutu Mihaela, Patrascu Luiza, Cocuz Angela, Hristea Claudia, Hobjila Georgiana si Mihordea Nusa, au prezentat fiecare la randul lor, cate un vals, dansuri ce au reusit sa emotioneze intregul public prezent in sala.” a declarat pentru cotidianul BUNA ZIUA VASLUI, doamna director Mihaela GUTU.

Sursa: bzv.ro

Distribuie

Spune-ti opinia

comentarii