Scandal sexual la Oltenesti!

1

Caz complicat pentru politistii din Oltenesti, cãrora o minorã de 14 ani le-a reclamat faptul cã bãrbatul, în vârstã de 55 de ani, la care stãtea cu gazdã, a încercat sã abuzeze de ea si, pentru cã s-a opus, ar fi izgonit-o! Însã, atunci când oamenii legii l-au chemat la declaratii, acesta nu doar cã a negat, dar a spus cã motivul pentru care a alungat-o pe fata din locuinta sa, ar fi acela cã ea fusese violatã de patru indivizi, la începutul lunii septembrie. Politistii au luat act de ambele sesizãri si au început cercetãrile.

PLÂNGERE “Minora a depus o reclamatie la Politia Oltenesti, împreunã cu tatãl ei, prin care arãtau cã bãrbatul la care a locuit minora cu gazdã în ultimul an, i-ar fi propus acesteia sã întretinã relatii sexuale. S-au început cercetãrile sub aspectul sãvãrsirii infractiunii de tentativã la act sexual cu un minor. Dar pe parcursul cercetãrilor, suspectul indicat de tatãl si de fiica sa, a afirmat cã minora ar mai fi întretinut raporturi sexuale în luna septembrie a acestui an cu patru tineri, fapt pentru care urmeazã a fi extinse cercetãrile pentru a se stabili dacã si aceste aspecte sesizate se confirmã”, a precizat inspectorul Mihaela Straub, purtãtorul de cuvânt al IJP Vaslui. Minora le-ar fi relatat oamenilor legii cã bãrbatul la care ea a stat în gazdã, Tigãu Marian, 55 de ani, i-a fãcut mereu avansuri, iar în ultima perioadã, de câteva ori, ar fi intrat în baie dupã ea. Pe 25 septembrie, minora spune cã si-a fãcut bagajul si a plecat din casa acestuia din Oltenesti. Între timp, a mai declarat ea, omul a început sã o denigreze, ba chiar sã o ameninte cu bãtaia.

“Mi-a transmis tot felul de amenintãri, cã pune bãieti din Husi sã mã batã”!

“Eu am stat la Tigãu Marian în gazdã cu încã o fatã. Ea e cu câteva luni mai micã decât mine si mi-e teamã pentru ea, cã încã a rãmas cu el. Noi fiind din cãtunul Zgura, eram mai aproape de scoalã dacã stãteam în Oltenesti. El mereu fãcea tot felul de gesturi fatã de mine si, în ultima perioadã, de douã ori a intrat în baie dupã mine si mi-a zis cã sã nu îl cred <<balot de paie>>. Mi-a zis cã dacã nu vreau, mã dã afarã. Eu i-am spus cã mai bine plec, decât sã fac asa ceva. Dupã ce am plecat, mi-a transmis tot felul de amenintãri, cã pune bãieti din Husi sã mã batã. A început sã mã vorbeascã prin sat foarte urât, iar când mã vedea, striga dupã mine si mã fãcea în toate felurile. De aceea am vorbit cu tata si amândoi am mers la Politie. Sper sã fie linistit de politisti”, a declarat Andreea, fata de 14 ani.

REPLICI

Acuze grave si de-o parte si de alta!

De partea cealaltã, bãrbatul acuzat de minorã sustine o cu totul altã poveste. “Am tinut-o în gazdã din milã, pentru cã e necãjitã. Nu i-am cerut nimic. Eu sunt singur si am o micã afacere în Oltenesti. Eu am învãtat-o numai de bine, sã nu umble cu bãietii. Dar, în data de 4 septembrie, am auzit de la mai multe persoane, cã ea, când a fost festivalul la Târzii, ar fi întretinut raporturi sexuale cu patru indivizi. Acestia i-ar fi fãcut poze, ar fi filmat-o, ar fi batjocorit-o, îmbrãcând-o în mireasã. Eu i-am reprosat asta si i-am spus sã plece din casa mea, cã mã face de rusine. Îmi pierdeam clientii de la magazin, dacã o mai tineam. Acum, ea si tatãl ei m-au reclamat cã am intrat în baie peste ea, dar nu e adevãrat. Când m-am dus la Politie sã dau declaratii, am depus si o reclamatie pentru violul care s-a produs asupra ei. Politia, pe cei patru indivizi trebuie sã îi prindã, nu pe mine”, a sustinut bãrbatul reclamat. Fata, elevã la o scoalã din Husi, respinge varianta fostei sale gaze. “El e un mare mincinos. Într-adevãr, cu bãietii aceia m-am întâlnit atunci la Târzii, dar n-am vorbit decât 10 minute, atât. Nici nu-i cunosc prea bine. El (Tigãu Marian, n.r.) e în stare sã spunã orice acum, fiindcã politistii de la noi din comunã îsi vor face datoria si nu îl vor lãsa sã scape nepedepsit”, sustine minora, în vârstã de 14 ani.

Sursa: Vremea Noua

Distribuie

Spune-ti opinia

comentarii

1 Comment