Magazinul 1001 Cadouri împlinește 7 ani de activitate

0

1001 cadouri HusiMagazinul 1001 Cadouri, situat în Huși, Piața Tricolorului împlinește în luna august a acestui an, 7 ani de activitate. Cu aceasta ocazie managerul magazinului transmite un mesaj către toți clienții care au fost alături tot acest timp:

“Ne bucurăm că am reușit să ne menținem în piață timp de 7 ani. Având alături clienții noștri, am încercat mereu să aducem marfă nouă și să menținem interesul crescut pentru produsele noastre. Fie că vorbim de zile de naștere, sărbatori sau decorațiuni pentru acasa, am devenit destinația favorită a hușenilor pentru produse non-alimentare. Cu o gamă largă de ceasuri, tablouri, decorațiuni de interior și exterior, jucării, plușuri pentru copii și mai ales cadouri personalizate, încercăm mereu să venim în întâmpinarea nevoilor clienților.

În tot acest timp, cea mai bună decizie strategică a fost aceea de a aduce Librăria Univers în cadrul 1001 Cadouri. Astfel, acum oferim cadouri personalizate, de la căni, tricouri, perne, brelocuri, până la magneți de frigider. Suntem singurii din Huși care oferă o gamă atât de largă de cadouri personalizate cu mesajele și pozele clienților. Acum, că am împlinit 7 ani, am crescut și continuăm să creștem.” a spus Gabi, managerul magazinului 1001 Cadouri.

Magazinul 1001 Cadouri este prezent și pe Facebook, acolo unde comunică des noutăți către clienții săi. În magazin, hușenii pot găsi produse diverse, iar ambientul este apreciat: Îmi place foarte mult Magazinul 1001 Cadouri, un magazin cu gust și stil. Cât despre personalul magazinului, este de nota zece, foarte educați, te tratează bine, de câte ori am fost acolo am fost tratat cu amabilitate. Tot respectul pentru ei. Recomand cu mare drag tuturor, un magazin bun!” a menționat un client pe pagina 1001 Cadouri.

Clienții magazinului sunt din toate categoriile de vârstă, însă cei mai activi pe retelele de socializare sunt cei cu vârsta cuprinsă între 18 și 34 de ani, care reprezentă 60% din totalul clienților conectați cu magazinul pe internet. “Ne bazăm și apreciem toți clienții noștri, ne bucurăm mereu să avem un public tânăr care vine des în magazin și cumpără produse pentru acasa și cei dragi.”, a adăugat Gabi.

În Huși, magazinul beneficiază de o locație centrală bună, cu locuri de parcare și oferă un concept rar întâlnit de aranjare a produselor. Clienții pot să se plimbe printre rafturi, să analizeze de aproape produsele și să îl cumpere pe cel mai potrivit. “Modul de aranjare a produselor permite cliențiilor să aibă o experiență de calitate la cumpărături și pot alege cadoul dorit. Rotația produselor, precum și marfa nouă pe care o primim periodic,  face din 1001 Cadouri un spațiu în care clienții revin cu plăcere, și le mulțumim pentru asta.”, a concluzionat Gabi.

Distribuie

Spune-ti opinia

comentarii