Lidl, unul dintre cele mai frecventate supermarket-uri

1

lidlO buna modalitate de a economisi timp si bani este o vizita scurta la Lidl, unde totul este aranjat si organizat, cu produse noi, intacte si proaspete, astfel incat clientul sa gaseasca cu usurinta ceea ce isi doreste si dupa bunul sau plac.

Angajatii super-market-ului sunt instruiti sa primeasca clientii mereu cu zambetul pe buze si dornici sa ajute in vreo incertitudine, astfel incat sa aveti toate informatiile utile in scopul achizitionarii unui bun, comunicam constructiv, orientati catre obiective si într-un mod adecvat. Punem la dispozitia clientilor nostri, în orice moment diverse oferte,incluzand toata gama de produse din sortimentul nostru.

In ultimul catalog Lidl sunt prezentate cateva oferte de toamna care include masina de facut paine SilverCrest (kitchen tools) la doar 254.oo lei la care beneficiati de o garantie pe 3 ani. Reduceri la diverse produse aflate in incinta supermarke-ului sunt cuprinse intre -20% si -31%. Activitatea Lidl se dezvolta orientata catre satisfactia clientului datorita. Bine de stiut este faptul ca in termenul de garantie, orice produs din gama non-food care prezinta nereguli la cumparare poate fi inlocuit cu un produs nou, sau se poate returna suma platita pentru achizitionarea sa. Majoritatea magazinelor au un program mai prelungit fata de Kaufland, Mega Image, Profi sau Penny. Sa nu uitam si de avantajul platii cu cardul care s-a dovedit a fi mai eficienta in decursul anilor.

Distribuie

Spune-ti opinia

comentarii

1 Comment

  1. Nu sunt multumita , am cumparat Vanish OXI action 1 l pretul era scris ca suma 9 lei si am platit casierie 15 lei.e corect :?? Nu e prima data , si la TV. se spunea de greseli preturi la LDLȚ Astazi la LDLT Husi am fost pacalita. Voi lua legatura cu protectia consumatorului si 112 Politia.