Impresii despre oferta Netbet după primele pariuri jucate

0

pariurix-husi-1

Mi-am deschis cont la Netbet (Decizia ONJN 1279/29.06.2016) la recomandarea unui prieten și trebuie să recunosc faptul că am fost plăcut surprins de operat de pariuri sportive după ce am plasat câteva pariuri. După introducerea sistemului autohton de licențiere, am crezut că soarta pariorilor români va fi pecetluită, însă din fericire, lucrurile nu stau deloc așa. Avem câteva case de pariuri licențiate la ONJN care se ridică la cel mai înalt nivel, iar Netbet este cu siguranță una dintre ele.

Ofertă variată de sporturi și nu numai!

pariurix-husi-2

Pe lângă fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, hochei, rugby, baseball, box, MMA, sorturi cu motor, ciclism, crichet, snooker, tenis de masă, sporturi de iarnă și golf, oferta de pariuri Netbet conține și pariuri mondene, politice, curse de cai, șah dar chiar și Bandy – un sport care seamănă cu hocheiul pe gheață, doar că se joacă 11 contra 11 și se desfășoară pe terenuri de dimensiunea unui teren de fotbal – printre altele.

pariurix-husi-3

Nici sporturile electronice nu lipsesc – gama de pariuri pe eSports include: Counter-Strike Global Offensive, Dota 2, Heroes of the Storm, Starcraft 2 și altele.

În ceea ce privește lărgimea ligilor de fotbal oferite, acest operator stă foarte bine, în sensul că putem paria chiar și pe diviziile regionale din Germania, dar și pe primul eșalon din Uganda – Premier League.

Oferta de pariuri live este de-a dreptul impresionată

pariurix-husi-4

Ce mi-a plăcut cel mai mult la oferta de pariuri live a celor de la Netbet este varietatea incredibilă de evenimente din tot felul de sporturi la care se poate paria la orice oră din zi sau din noapte.

În ceea ce privește fotbalul – care este și cel mai pariat sport în Europa – aproape orice partidă din oferta live include +50 de opțiuni de pariere, chiar și în cazul partidelor de tineret sau a celor care nu se bucură de o anvergură deloc mare. Spre exemplu, în acest moment găsesc în oferta de pariuri live a celor de la Netbet o partidă de Liga 3, disputată între Avântul Valea Mărului și Metalosport Galați.

pariurix-husi-5

Partea bună este că pe toate aceste evenimente se poate paria și de pe telefon mobil sau tabletă, indiferent că este vorba de un dispozitiv mobil ce rulează un sistem de operare Android, iOs sau Windows. Aplicația web ce poate fi accesată direct din navigatorul oricărui smart-phone este extrem de rapidă, iar aplicațiile dedicate nu fac decât să completeze experiența, având câteva funcționalități în plus.

Distribuie

Spune-ti opinia

comentarii