Ganduri de capitan

0

Cãpitanul lui FCM Husi, Alex Dumitru (21 de ani) a avut o evolutie excelentã în meciul de baraj împotriva Biruintei Negresti (1-0), ajutându-si echipa sã promoveze pe cea de-a treia scenã fotbalisticã a tãrii. În ciuda problemelor financiare pe care le are echipa, Alex e optimist si crede cã totul se va rezolva, iar FCM Husi va juca în Liga a III-a. În ceea ce priveste viitorul sãu, Dumitru spune cã deocamdatã scoala e pe primul loc, iar fotbalul e doar o pasiune.

Rep: Alex, felicitãri pentru victoria de miercuri. Din a doua încercare ati reusit promovarea. Crezi cã Husul se va înscrie în Liga a III-a?

Alex: Multumim. Aici noi jucãtorii nu mai putem face nimic. Totul depinde de conducerea clubului, a orasului. Cred cã pânã la urmã va fi bine. Sunt optimist.

Rep: Chiar dacã Negrestiul a dominat ati reusit sã vã impuneti..

Alex: Si Biruinta a jucat bine, însã noi am jucat ceea ce ni s-a cerut. Pânã la urmã fotbalul se joacã pe goluri.

Rep: Puteti face fatã în Liga a III-a sau mai aveti nevoie de jucãtori?

Alex: Cu sigurantã ne mai trebuie câtiva jucãtori cu experientã. Multi dintre noi nu am jucat decât la judet, cu exceptia câtorva meciuri din Cupa României, acolo unde nu ne-am fãcut de râs.

Rep: De când a venit Racovitã la echipã ai jucat mai mult fundas central. Îti place noul tãu post?

Alex: La juniori eu am mai jucat fundas central. Nu e o noutate pentru mine. Joc unde este nevoie, iar acolo era un post deficitar si ca urmare m-a bãgat acolo. Personal mie îmi place mai mult la mijloc, chiar dacã e mai mult de alergat. Mã obisnuisem cu postul ãsta.

Rep: Crezi cã din Liga a III-a poti face pasul cãtre Divizia B?

Alex: Mã axez mai mult pe scoalã pentru cã ce am în cap nu îmi poate lua nimeni. Fotbal pot juca o viatã sau mã pot “rupe” dupã un an. Scoala e pe primul plan si nu mi-a permis sã merg în altã parte. Mai bine spus eu nu am vrut sã mã las de ea, iar timpul nu îmi ajunge pentru ambele.

Rep: Ai avut oferte?

Alex: Da. Trebuia sã merg sã dau probe la Râmnicu Vâlcea si Hunedoara, însã cum mai mai zis, scoala e pe primul plan.

Rep: Urmãresti meciurile din Liga 1. Ai vreo echipã favoritã?

Alex: Tineam cu Universitatea Craiova, pentru cã sunt jumãtate oltean, dar acum cã nu mai e tin cu FC Vaslui.

Sursa: Vremea Noua

Distribuie

Spune-ti opinia

comentarii