FCM Husi se pregateste de Liga a III-a

1

Dupa ce in urma cu aproximativ o luna FCM Husi a castigat meciul de promovare impotriva Biruintei Negresti, de doua saptamani husenii au inceput antrenamentele pentru a fi in forma la inceputul primei etape din Liga a III-a, ca va avea debutul pe 31 august.

FCM Husi s-a inscris in Liga a III-a, dar se pare ca deocamdata situatia este oarecum incerta deoarece fotbalistii huseni inca nu si-au primit banii pentru sezonul trecut. In aceaste circumstante nici nu se poate aduce vorba despre noi achizitii pentru FCM Husi, fapt care ar fi necesar pentru a putea face fata in Liga a III-a.

Între timp, Federatia Românã de Fotbal a anuntat componenta celor sase serii din Liga a III-a. Dacã în editia precedentã în Liga a III-a au participat 96 de echipe, în sezonul 2012-2013 la start s-au înscris 78 de formatii, câte 13 formatii în cele sase serii. Singura reprezentantã a judetului nostru, FCM Husi face parte din seria 1, alãturi de nume noi, cum ar fi Bucovina Frãtãutii Noi, CSM Moinesti sau Stiinta Miroslava, dar si de formatii care se vor bate pentru promovarea în Liga a II-a, Petrotub Roman, Aerostar Bacãu si SC Bacãu. În Liga a III-a, Dumitru si compania vor da piept si cu FCM Dorohoi, echipã în fata cãreia, în editia 2010-2011, au pierdut barajul de promovare. Husenii se vor reîntâlni si cu fostul portar al lui Juventus Fãlciu, Ciprian Bargan, actualmente la nou-promovata Stiinta Miroslava. Chiar dacã Husul s-a înscris în campionat, situatie este încã incertã, jucãtorii fiind încã în vacantã. Prima etapã a Ligii a III-a va avea loc vineri, 31 august, tintarul competitiei urmând a fi stabilit peste aproximat o sãptãmânã la sediul federatiei.

Componenta seriei 1 a Ligii a III-a:

Bucovina Frãtãutii Noi, Sporting Suceava, FCM Dorohoi, Ceahlãul II, Stiinta Miroslava, CSM Pascani, Petrotub Roman, Aerostar Bacãu, CSM Moinesti, SC Bacãu, CS Panciu, Otelul II Galati si FCM Husi.

Distribuie

Spune-ti opinia

comentarii

1 Comment