DOGARU: “CIUPILAN ESTE UN ANIMAL!”

1
Catalin Dogaru

Catalin Dogaru

PDL Vaslui stã pe un cazan de pulbere, dupã ultima sedintã a Biroului Permanent Judetean. Conform unor surse din interiorul organizatiei judetene, scandalul din partid în urma cãruia s-a cerut excluderea primarului Husului, Ioan Ciupilan, ar fi fost provocat de Cãtãlin Dogaru, omul de bazã al senatorului Dan Marian, dupã o regie ieftinã. “Domnule presedinte, noi am decis sã-i retragem sprijinul politic dlui Ciupilan. Este un animal, domnule presedinte, noi, consilierii PDL din CL Husi nu-l mai sustinem pe acest primar”, ar fi strigat Dogaru, la îndemnurile din umbrã ale presedintelui Dan Marian. În timp ce Dogaru refuzã sã comenteze, iar primarul Ciupilan nu este de gãsit pentru a-si spune punctul de vedere, cititorii ziarului nostru sustin cã edilul Husului ar trebui sã plece din PDL, în urma scandalurilor la care a fost supus de oamenii lui Marian.

Stenograme incendiare, la sedinta de vineri a Biroului Permanent Judetean al PDL Vaslui. “Problema Jan Ciupilan” ar fi fost pusã pe tapet de senatorul Dan Marian, presedintele organizatiei judetene, în urma unor analize legate de primarii PDL din judet. “Vreau sã vã informez asupra unei situatii pe care o avem la municipiul Husi. Aici, noi am avut un parteneriat cu primarul Ioan Ciupilan, care a functionat destul de bine pânã acum. Ne-am trezit în acest moment cã dl. primar nu mai colaboreazã cu noi, ati vãzut declaratiile sale de la ultima sedintã a Consiliului Local”, a spus Marian. A sãrit ca ars consilierul local husean Cãtãlin Dogaru, omul care executã toate ordinele lui Marian de ani de zile. “Domnule presedinte, noi ne-am decis sã-i retragem sprijinul politic dlui Ciupilan. Am analizat toti consilierii locali huseni si am decis sã nu-l mai sustinem pe dl. Ciupilan”, a strigat Dogaru, lãsând impresia cã totul fãcea parte dintr-o regie gânditã în laboratoarele PDL de la Husi. “Sã vedem, nu luati o decizie asa de drasticã, mai analizãm, vom încerca sã discutãm cu dl. primar Ciupilan, sã negociem”, a fost reactia senatorului Marian. “Nu mai avem ce negocia. Dl. Ciupilan este un animal, ati vãzut ce a fãcut la sedinta de Consiliu Local. Nu ne intereseazã ce decizie luati la judet, noi am luat deja decizia în cadrul organizatiei locale PDL Husi si cerem excluderea primarului din partid”, a tipat Dogaru, în timp ce restul membrilor de partid se foiau în scaune si se uitau la Dan Marian. Acesta a refuzat sã ia o decizie atât de drasticã, însã unii membri de partid au intrat si ei în aceastã piesã de teatru jalnicã. “Dar parcã dl. Ciupilan este prim-vicepresedinte. De ce nu a venit la nicio sedintã?”, a fost replica unui membru din BPJ, ceea ce l-a fãcut pe Dogaru sã facã din nou spume la gurã împotriva primarului de Husi.

Nu a fost glumã de 1 aprilie, este adevãrul adevãrat!

Multi dintre cititorii editiei on-line a ziarului nostru au reactionat la informatia de ieri, conform cãrora Jan Ciupilan ar urma sã fie exclus din partid, spunând cã totul a fost o glumã de 1 aprilie. Din pãcate pentru primarul Husului, consilierii PDL din Husi vor sã-i ia capul pentru cã nu le ascultã ordinele si nu vrea sã le facã pe plac lui Dogaru and comp. Unii cititori au fost de partea primarului. “E mai bine pentru Ciupilan cã a prins ocazia sã iasã din PDL. Sunt ferm convins cã asta si-a dorit. Sper sã intre înapoi în PSD ca sã meargã treaba bine în oras. Lumea îl va vota tot pe el”, spune un cititor. “Jane, ti-am spus nu de mult timp si nu m-ai ascultat, cu oameni jegosi si fãrã caracter nu trebuie sã te iei nicio datã. Asta este educatia celor 7 ani de acasã datã de pãrintii mei si aplicând-o în diferite momente ale vietii m-a ajutat foarte mult. Pãi nu stiai cã Dan Marian este lipsit total de caracter? Ce ai cãutat, aia ai gãsit !!! PDL-ul la Vaslui a fost distrus nu de azi si nici de ieri, de Dan Marian, Stefãnescu etc., ci de acuma cinci ani!”, scrie un alt cititor. Rãmâne de vãzut ce reactie va avea Dumitru Buzatu, fostul sef de partid al primarului Ciupilan, dacã va intra “pe fir” si va încerca sã-l readucã în PSD pe edilul Husului.

Sursa: Vremea Noua
Distribuie

Spune-ti opinia

comentarii

1 Comment

  1. hai sa fim seriosi…un oras cu o mana de oameni si atata ura si discrepanta nu am mai vazut…sa vezi ce si cum se “pupau” in campanie….o stiu bine…pacat de orasul ala ca nu vrea nimeni sa-l readuca la viata….