Peste 50 kg peste descoperite de catre politistii de frontiera vasluieni

0

IMG1Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni au depistat, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, în autoturismul unui cetăţean român 50 kilograme de peşte pentru care bărbatul nu a putut prezenta documente de provenienţă.

În ziua de 13 noiembrie a.c., în jurul orelor 09.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Berezeni pe timpul executării unei misiuni specifice au oprit pentru control în zona de responsabilitate, pe DJ 244A, în localitatea Stuhuleţ un autoturism marca Skoda Fabia, înmatriculat în judeţul Vaslui, condus de cetăţeanul român Lucian M., în vârstă de 24 ani.

În urma controlului efectuat în portbagajul autoturismului, lucrătorii noştri au descoperit cantitatea de 50,1 kilograme de peşte specia novac, pentru care tânărul nu a putut prezenta documente  justificative.

Întrebat de provenienţa peştelui bărbatul a declarat că l-a achiziţionat în vederea comercializării.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura ridicării cantităţii de peşte, care a fost predată Direcţiei Sanitar Veterinare Bârlad.

Persoanei în cauză i-a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui,  icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit.

Distribuie

Spune-ti opinia

comentarii