Ce cumpara romanii in mediul online?

0

online-shopping-ecommerce-ss-1920In fiecare an bugetul alocat de catre romani cumparaturilor online creste considerabil. Piesele de imbracaminte, cartile, materialele didactice, dar si electronicele sunt principalele categorii de produse achizitionate de romani de la inceputul anului pana in prezent, potrivit analizei realizate de reteaua de afiliere 2Parale.

Romanii au scos din buzunar, in medie, 1.000 de lei pentru cumparaturi online pentru un pachet turistic, aproximativ 630 de lei pentru un produs IT&C, 220 de lei pentru un articol home&deco si 215 lei pentru achizitionarea unui articol pentru copii.

”Românii cumpără online mai mult în prima parte a zilei: intervalul orar preferat pentru cumpărăturile online prin intermediul 2Parale este 7 AM-12 PM, urmat îndeaproape de 1 PM — 6 PM. În prima jumătate a anului 2015, vârful de cumpărături online a fost atins la ora 7 PM. În ceea ce privește zilele cele mai favorabile cumpărăturilor online în perioada ianuarie-iunie 2015, cele mai multe cumpărături au fost realizate în zilele de joi, urmate de miercuri și marți. Data la care a fost atins recordul absolut al cumpărăturilor online prin platforma 2Parale a fost 12 februarie 2015”, se precizează în concluziile analizei realizate de 2Parale.

Aceasta crestere se poate observa si din pricina faptului ca tot mai multi romani au inceput sa foloseasca un card prepaid pentru a face cumparaturile online. Cu toate ca nu este un concept chiar nou, nu foarte multi sunt cei care cunosc cu adevarat beneficiile unui asemenea card.

Un astfel de card va poate oferi siguranta unei tranzactii online, fara prea multe dureri de cap. Desigur beneficiilie nu constau doar in achizitionarea unor produse online. Spre exemplu cu ajutorul CardBlue, puteti face si transfer de bani catre prieteni sau familie ieftin si foarte simplu, fara a te mai deplasa la vreun ghiseu. De asemenea, nici pentru a obtine un astfel de card nu este nevoie sa te deplasezi din confortul casei tale, comanzi cardul online, iar in cateva zile curierul ti-l aduce la usa.

Prin efectuarea platii online pentru produsele comandate, puteti beneficia si de o multime de reduceri la magazinele online din toata tara. Cu asemenea beneficii, analistii prevad o crestere considerabila pana la finalul anului acesta.

Distribuie

Spune-ti opinia

comentarii