Avem si primari cu coloana vertebrala

0

iulica miliare primar berezeni7586 copyCu primãrii pline de datorii si primari care nu mai stiu cum sã-si scoatã cãmasa în fata electoratului, atragerea de primari cãtre PSD, cu ajutorul Ordonantei 55, a fost floare la ureche pentru partidul lui Dumitru Buzatu. Formatiunea presedintelui Consiliului Judetean a avut primari la discretie, ajungând chiar sã mai lase si altora, pentru cã democratia trebuie sã continue sã existe la Vaslui… Mãcar de ochii lumii. Însã nu toti au fost tratati la fel, unii au fost coplesiti cu promisiuni, altii au fost respinsi pentru “probleme disciplinare”, iar altii nici mãcar nu au fost abordati.

DEMOCRATIA LUI BUZATU. PSD-ul lui Dumitru Buzatu a fãcut ravagii în judetul Vaslui cu ordonanta 55 a Guvernului Ponta, care a permis traseismul politic. În plinã campanie electoralã, într-un judet plin de asistati social, needucati, care pot fi usor santajati sau “orientati” de primari, PSD a “achizitionat” nu mai putin de 22 de primari, tocmai buni de “utilizat” pentru Ponta. Nici nu a fost prea greu, de îndatã ce judetul are primãrii sãrace, pline de datorii si de nevoie, primãrii care trãiesc sub spectrul falimentului. PSD a avut primari la discretie si a ajuns chiar sã mai lase si altora, asa, pentru diversitate, pentru cã democratia trebuie sã continue sã existe în judetul Vaslui, nu? Mãcar de ochii lumii. Doi primari si-au manifestat dorinta de a intra în singurul partid care conteazã în judetul Vaslui, dar au fost refuzati “principial” de Dumitru Buzatu, pentru cã, prin scandalurile în care au fost implicati, ar fi afectat standardul de moralitate ridicat din partid (sic!).

Gheorghe Poede, primarul sturlubatic din Poienesti, a vrut sã intre în sala de mese a PSD-ului, dar a fost trimis de Buzatu în anticamerã, la UNPR, un mic cadou pentru partidul frate mai mic. În urma scandalului sexual în care a fost implicat, Poede nu a iesit cu o imagine prea bunã, chiar dacã s-a stabilit oficial cã Maricica era iubãreatã, iar Desdemona era la liber.

Sursa: Vremea Noua

Distribuie

Spune-ti opinia

comentarii