Arestati preventiv pentru comiterea de talharii

0

Astăzi, Tribunalul Vaslui a emis mandate de arestare preventivă pe numele a doi minori, reţinuţi de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad pentru comiterea mai multor infracțiuni de tâlhărie, în perioada aprilie – iulie 2015.

Tribunalul Vaslui a dispus arestarea preventivă a lui D.E., în vârstă de 15 ani, din municipiul Bârlad, cercetat pentru comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată, a 3 infracțiuni de tâlhărie și a 2 tentative la aceeași faptă şi a lui C.Alexandru, în vârstă de 16 ani, din municipiul Bârlad, cercetat pentru 2 infracțiuni de tâlhărie și o tentativă de tâlhărie.

În luna aprilie 2015, prin exercitarea de acte de violență, D.E. a controlat prin buzunare un tânăr, în vârstă de 18 ani, însă nu a găsit bani. După trei zile, cei doi s-au reîntâlnit pe strada Republicii, iar D.E. l-a deposedat de 7 lei, bani găsiți în buzunarele victimei.

În lunile iunie și iulie a.c., D.E., C.Alexandru și un alt minor, în vârstă de 16 ani au deposedat sau au încercat să sustragă prin violență, diferite sume de bani de la șase minori, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.

În baza probatoriului administrat, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliţiei municipiului Bârlad i-au reținut pe cei doi minori, iar astăzi Tribunalul Vaslui a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Distribuie

Spune-ti opinia

comentarii