536 Kg produse agricole perisabile, fără documente justificative

0

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Fălciu, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au depistat în trafic, un tânăr care transporta 536 Kg produse agricole perisabile, în valoare totală de 536 lei, în scopul comercializării lor, fără să deţină documente legale pentru aceste produse.

În data de 22 iulie a.c., în jurul orelor 09.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Fălciu aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control, pe raza localităţii Cârja, o autoutilitară marca Dacia, înmatriculată în judeţul Galaţi, condusă de cetăţeanul român Fernando S., în vârstă de 18 de ani.

La controlul de frontieră efectuat asupra autoutilitarei au fost descoperite  mai multe produse agricole perisabile, (67 Kg cartofi şi 469 kg pepeni), pentru care cetăţeanul nu a putut prezenta documente de provenienţă şi transport.

Cu privire la cele constate, tânărul a declarat că intenţiona să comercializeze produsele în judeţul Vaslui.

Poliţiştii de frontieră l-au sancţionat contravenţional pe Fernando S. cu amendă în valoare de 1.500 de lei, iar bunurile în valoare totală de 536 lei au fost confiscate şi predate unei societăţi autorizate din localitatea Murgeni.

Distribuie

Spune-ti opinia

comentarii