Ziua dorintelor împlinite!

0

36 de copii si-au implinit 36 de dorinteANIVERSATI 36 de dorinte împlinite si tot atâtia copii fericiti! Colegiul National “Cuza Vodã” Husi, elevi si profesori, au fãcut un gest cu totul special, pentru micutii înscrisi în fundatia localã “Star of Hope”. Pentru ziua de 1 Iunie, copiii provenind din familii defavorizate, au primit în dar tot ce au scris ei, într-un biletel trimis din timp, cãtre… o zâna bunã!

Elevii si profesorii de la “Cuza Vodã” au devenit , în ultimii ani, ocrotitori ai copiilor de la “Star of Hope”. La fiecare zi importantã, fie Crãciun, Paste sau 1 Iunie, ei cautã sã le facã bucurii micutilor din fundatie. Au înteles foarte bine cã multi, din pãcate, nu au acasã prea multe lucruri care i-ar face fericiti, si de aceea, prietenia lor are un rost aparte. Cu ocazia acestui 1 Iunie, elevii de la “Cuza”, sub coordonarea profesoarei Elena Talasman, au gãsit o modalitate interesantã de ai bucura pe copiii de la “Star of Hope”: i-au rugat sã îsi punã, fiecare, o micã dorintã, care, dacã vor fi cuminti, ea se va îndeplini!

“An de an, elevii nostri se gândesc la prietenii lor mai mici din “Star of Hope”!

Ieri, în sala de sport a Colegiului, cei 36 de copii au fost invitati speciali, la o micã serbare, cu multe baloane colorate, cu prãjituri si voie bunã. “Fiecare dorintã pe care si-au scris-o pe hârtie, a fost îndeplinitã. Rechizite, jucãritoare, dulciuri, cãrti – cam tot ce au scris ei acolo, au primit. Cu sigurantã, aceste daruri îi vor face fericiti. An de an, elevii nostri se gândesc la prietenii lor mai mici din “Star of Hope” si fac pentru ei gesturi frumoase”, a spus profesoara Elena Talasman, cadrul didactic ce a sustinut ideea dorintelor împlinite. “Alãturi de copiii de la Star of Hope i-am adus si pe colegii nostri mai mici, de la clasele V – VIII, pentru a socializa. Este o atmosferã frumoasã si ne pare bine cã i-am putut bucura pe copiii de la “Star of Hope”, a spus Roberta Stoica, elevã a Colegiului “Cuza Vodã” Husi.

Sursa: vrn.ro

Distribuie

Spune-ti opinia

comentarii